Важливі поради під час спеки

180724

 

Які продукти НСП допоможуть перенести спеку.

 

1.Хлорофіл. Це продукт номер один! 2-3 ч. л. на півлітра води – і прохолодний напій з прекрасним освіжаючим смаком готовий! Він підтримає нашу серцево-судинну та травну системи. 

Маленька порада – у спеку, особливо на сонці, не пийте одразу багато. Потримайте напій у роті і зробіть 2-3 ковтки, інакше почнеться сильне потовиділення та зневоднення організму лише посилиться. Це стосується будь-яких напоїв та простої води. Відновлюйте об'єм рідини або вдома, або в тіні.

2. Колоїдний розчин мінералів. У спеку ми сильно потіємо, то втрачаємо багато мінералів. Тому до напою з Хлорофілом буде дуже корисно додати і 2-3 ч.л. Колоїдного розчину мінералів або приготувати напій з колоїдними мінералами окремо.

3.Солстик Ревайв з морською сіллю та масою інших корисних для здоров'я інгредієнтів

4.Остео плюс. Цим продуктом можна посилити або замінити колоїдний розчин мінералів. Містить як набір мінералів, так і вітаміни.

5.Солстік Слім. Кефір та йогурт мають чудову властивість охолоджувати наш організм. Пропонуємо такий напій: ч.л. Солстік Слім розводите в 50-70 мл води і доливаєте кефіром або йогуртом до 200 мл. Виходить чудовий «йогурт» із чорничним смаком, який не тільки сприяє збереженню та зниженню ваги, перешкоджає утворенню набряків, але й чудово освіжає у спекотний день.

6.Солстік Енерджі. Якщо в спеку ви відчуваєте розбитість, слабкість, млявість, сонливість, падає тиск - зробіть аналогічний кисломолочний напій з Солстік Енерджі.

7.Карбо Гребберз. Немає нічого простішого, ніж проковтнути 1-2 капсули цього продукту перед фруктами – і підвищення ваги вам не загрожуватиме.

8.Коктейль СмартМіл - "Розумна їжа" - корисний з багатьох причин. Оскільки коктейль містить повноцінні білки, вітаміни, мінерали, ПНЖК, клітковину, він виручить тих людей, які втрачають апетит під час спеки. 

Інший привід прийому - білок сприяє детоксикації, сприяє виведенню токсинів на тлі смогу чи пожеж.

Також при перегріві у людей знижується імунітет. Склад коктейлю СмартМіл підтримає й імунітет також.

Використовуйте наші поради та почувайте себе на всі 1️⃣0️⃣0️⃣,

навіть у спеку!

 

1 map                   1 delivery                   1 callcenter

  

fb insta icon

    

Наші контакти:

+38 (050) 509 07 07
+38 (068) 509 07 07
+38 (073) 509 07 07

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Сервісний центр №7 

Оставить комментарий

Убедитесь, что вы вводите (*) необходимую информацию, где нужно
HTML-коды запрещены